När du som kund börjar överväga alternativet av att vilja renovera din fastighet finns det en del att tänka på om man vill åstadkomma en lyckad renovering. Vi på MiriBygg ser till att du som kund känner dig trygg och lugn då vi ser till att hjälpa dig med alla steg för att du ska vara nöjd med din renovering och de resultat som presenteras.

Så vilka steg krävs för att nå en lyckad renovering?

Först och främst är de viktigt att skapa en ordentlig planering för sin renovering. På detta sätt undviker man mängder av problem och hinder som man säkerställer innan man börjar renoveringen. 

 

Efter att du gjort en egen planering bokar vi in ett möte och vi diskuterar hur din renovering ska genomföras. Vi kör också ut med dig till din fastighet för att göra en bedömning på vilket tillvägagångssätt som är smartast att nyttja för just ditt uppdrag. 

 

Du som kund har en viss skyldighet att tänka på din egen finansiering, men tillsammans kommer vi att hjälpa dig med en lösning för inte bara din renovering utan för den ekonomiska delen av uppdraget.

Inköp av material som krävs för att förbereda oss att sätta igång och börja renovera är en viktig del av hela processen. Känner du att din egen kunskap inte räcker till för att bedöma vilket material som passar in till din renovering hjälper vi dig. Vi har ett brett kontaktnät och får tag på material som är ensam i sitt slag vilket kan hjälpa dig som kund att få tag på resurser som vanligtvis är svårt att hitta.

När allt är köpt och i ordning sätter vi igång med renoveringen. Tillsammans med dig som kund kommer vi att vara i kommunikation flitigt. Vi vill att du ska känna dig inblandad samt att vi vill hålla dig uppdaterad under tiden som vi arbetar. För lite kommunikation kan leda till problem och feluppfattning vilket vi säkerställer med en bra relation med dig som kund.

Efter att renoveringen är klar och färdigställt ska du som kund detaljgranska arbetet. Skulle det vara något som du ångrar och vill göra en ändring på hjälper vi till omedelbart för att du ska vara så nöjd som möjligt.

Tänk också på att alltid omvärdera din bostad eller fastighet efter en renovering då det kan öka i värde och ge dig bra förutsättningar i framtiden.

Renovering

@KBstudioMediaProduktion2019

Miri Bygg AB