Nyproduktion

Vi på MiriBygg hjälper dig som kund att starta ditt nybygge från start. Som en av Skånes ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden kan vi enkelt säga att vi kan detta om nyproduktion.

Vårt mål är att stärka Skånes utveckling och det gör vi framförallt genom våra nybyggen som vi arbetat samt arbetar med idag. Att konstruera ett nybygge tar lång tid vilket gör de essentiellt för oss att tänka långsiktigt med våra mål och projekt som vi utför dagligen.

Så hur går de till när man vill starta sitt nybygge med oss?

 

Först och främst bokar vi in ett möte där du som kund kan prata om vilka önskningar och krav du har. Om du själv blivit inspirerad och hittat en egen modell för just ditt nybygge som fångat ditt intresse, dela med dig gärna så ser vi till att du som kund får ditt nybygge att matcha dina önskningar så gott som bygget tillåter.

Därefter måste vi få bygglov innan vi sätter igång med processen som krävs för ditt nybygge. Det finns växlande regler som måste följas innan man får ett godkännande för att börja bygga, allt ifrån storleken, olika vinklar, placering m.m. Det finns även andra faktorer som är nödvändiga som el-ritningar, rör och VVS, ventilationssystem osv. Vi hjälper dig med alla steg som krävs.

När man som kund har bestämt sig för att vilja starta ett nybygge är de viktigt att tänka på finansieringen. Det går vi utförligt igenom på mötet för att kunna ge dig bästa möjliga tillvägagångssätt.

Ett nybygge kan aldrig sättas igång förens man har en färdig skiss och detaljplan att utgå ifrån. Vi ser till att alla element gällande ditt nybygge är klart innan vi sätter igång med produktionen. Du som kund kommer att ha en stor talan i hur och på vilket sätt du vill att ditt nybygge ska verka.

 

Vi arbetar med tidsplaner och håller oss inom tidsramen som vi bedömt är rimlig. Att arbeta med en tidsplan är viktigt då man som kund själv vill ha en uppfattning på hur lång tid det kommer att ta innan ens nyproduktion är färdigställt.

 

När ditt nybygge är färdigställt sker en slutbesiktning. Efteråt när besiktningen blivit godkänt så finns det bara ett steg kvar, att du som kund får nycklarna och nyttjar ditt nybygge precis som du vill.

@KBstudioMediaProduktion2019

Miri Bygg AB